Contactlenscontrole in Ede bij VD Wiel Optiek

Contactlenscontrole in Ede

Draag jij contactlenzen en woon je in de omgeving van Ede? Laat dan eens je contactlenzen en ogen controleren bij VD Wiel Optiek. Herbert en Britt bekijken niet alleen of je contactlenzen nog de juiste sterkte hebben, maar ook naar de gezondheid van je oog.

Tijdens de contactlenscontrole wordt ook gekeken of de contactlenzen nog steeds de beste keuze zijn voor jouw ogen. Dat geldt overigens ook voor de lenzenvloeistof. Naarmate we ouder worden, verandert het lichaam. Dat gebeurt ook met de ogen. Zo kunnen contactlenzen die al jarenlang naar tevredenheid gedragen worden, ineens minder goed zijn voor je ogen. Dit gaat zo geleidelijk dat je het vaak zelf niet door hebt.

De optometristen Herbert en Britt van VD Wiel Optiek in Ede kunnen jou hierin adviseren.

Contactlenzen elders gekocht, géén probleem

Ook als je de contactlenzen niet bij hen in de winkel hebt gekocht, ben je van harte welkom. Neem wel voor de zekerheid de gegevens van je huidige contactlenzen mee, bij voorkeur ook de verpakking.

Online contactlenzen kopen in Ede

Wil jij graag je contactlenzen online kopen? VD Wiel Optiek is aangesloten bij LensOnline. Hierdoor kun je zowel in de winkel als online contactlenzen en lensvloeistoffen kopen tegen internetprijzen. In de webshop zie je ook de lenzen welke je eerder in de winkel hebt gekocht.

Afspraak maken voor contactlenscontrole

Het is verstandig om een afspraak te maken voor de contactlenscontrole. Herbert en Britt hebben dan alle tijd om de ogen en lenzen goed te controleren en om je een gedegen advies te geven. Zorg er wel voor dat je de contactlenzen minimaal 2 uur van te voren in hebt en neem ook je (reserve)bril mee, wordt die ook meteen even nagekeken.

Meer informatie over VD Wiel Optiek Ede

Wil je meer weten over VD Wiel Optiek, ga dan naar de informatiepagina. Hier vind je meer over de oogzorg die geboden wordt, maar ook over de mensen achter de schermen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.