Reinsdorf Optiek Arnhem volledig open

Reinsdorf Optiek Arnhem volledig open

Reinsdorf Optiek in Arnhem is weer volledig open. “Uiteraard alles in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM” aldus eigenaar Jan. De Corona / COVID-19 uitbraak heeft ervoor gezorgd dat er scherpe richtlijnen zijn voor contactberoepen, waar Reinsdorf onder valt.

Desinfecteren

Hygiëne is al erg belangrijk voor optiekzaak Reinsdorf Brillen & Contactlenzen. Bij contactlensdragers hameren we al op het wassen van handen alvorens men de contactlenzen gaat aanraken. In de winkel en meetruimte hebben we het desinfecteren nog verder opgeschroefd: voor en na ieder onderzoek desinfecteren we alle apparatuur. Dit neemt wat extra tijd in beslag en daarom is het ook plezierig om op afspraak te werken.

Contactlenzen

Gelukkig kunnen we weer contactlenzen controleren en aanmeten. We hebben hier de nodige maatregelen voor getroffen. Wel vragen wij om een afspraak te maken en om alleen te komen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we op veilige afstand blijven werken.
Heeft u een afspraak, maar voelt u zich niet 100% in orde, bel dan gerust af. Ook al is het op zeer korte termijn.

Online contactlenzen bestellen

Toe aan nieuwe contactlenzen, maar liever de controle nog even uitstellen? Geen enkel probleem. Wij zijn aangesloten bij LensOnline, waar je gewoon de contactlenzen kunt bestellen, met de service van Reinsdorf! Uiteraard mag je ook bellen. Wij bestellen de contactlenzen dan voor je. De contactlenzen en vloeistoffen kunnen desgewenst per post naar u toegestuurd worden.

Optometrie

Ook voor onze optometrist maken wij weer afspraken, we kunnen alle onderzoeken weer uitvoeren.

Brillen en zonnebrillen

Het uitzoeken van een nieuwe bril of zonnebril kan gewoon plaats vinden. Ook hierbij geldt dat de richtlijnen worden gevolgd en dat we alles goed schoonmaken en -houden.

We vragen iedereen om de maatregelen die we treffen ook te respecteren en onze aanwijzingen op te volgen. Zo kunnen wij waken over uw en onze eigen gezondheid.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, twijfelt u over een bezoek of wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons via (026) 442 5421 of info@reinsdorf.nl .

Met vriendelijke groet,

Het team van Reisdorf Brillen & Contactlenzen Arnhem

Reinsdorf brillen en contactlenzen
Ir J P van Muijlwijkstraat 54
6828 BS Arnhem

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.