Contactlenscontrole.nl is een persoonlijke blog-website en opgericht in 2019 door Anton Hofstede.
Het doel is om eerlijke en betrouwbare informatie te geven aan mensen die zoekende zijn naar oogzorginformatie en productinformatie betreffende oogzorgproducten.

Anton Hofstede is optometrist, maar niet meer praktiserend. Na afronding van de opleiding Optometrie aan de Hogeschool van Utrecht is hij begonnen binnen de optiekzaak van zijn familie. Daarna is hij aan de slag gegaan bij de eerste serieuze online aanbieder van contactlenzen en heeft dat bedrijf mogen laten groeien tot een internationaal handelend bedrijf wat altijd als doelstelling heeft gehad om goede producten op betaalbare wijze aan te bieden aan consumenten met een klantenservice die men mag verwachten bij de betere optiekzaken. Na overname is Anton aan het werk gegaan om zelfstandige optiekzaken te helpen met hun online aanwezigheid, waarbij vooral informatie richting consumenten werd gedeeld. Echter wel met een commerciële inslag.

Zijn kennis en kunde werden in de jaren daarna gevraagd voor het oprichten van een logistiek centrum voor medische contactlenzen, maar ook voor commerciële functies in de B2B.

Uiteindelijk is Anton weer terug naar zijn roots: het helpen van de medemens. Middels Contactlenscontrole.nl.

Om de kosten van het onderhouden van de website enigszins in de hand te houden, wordt er gebruik gemaakt van affiliate marketing. Echter de lezer van de website, de consument, staat altijd voorop. Alleen producten en diensten waarvan Anton denkt dat deze goed is voor de bezoeker van de website worden opgenomen. Er wordt wel op gewezen dat de aanschaf van een product via een affiliate website altijd op risico van de gebruiker gebeurt. Let altijd op de leveringsvoorwaarden waar u mee instemt en of u zich daadwerkelijk met het aangeboden product of dienst kunt verenigen.

Contact:

E-mail: info@contactlenscontrole.nl
Adres: Kamerlingh Onnesweg 286 – 1223 JR Hilversum