Eussen Optiek Valkenburg weer open

Eussen Optiek Valkenburg weer open

Pierre Eussen is blij om te melden dat zijn winkel in Valkenburg vanaf 18 mei weer als normaal open is. Door de Corona / COVID-19 uitbraak konden lange tijd geen oogmetingen, lensaanpassingen en contactlenscontroles worden uitgevoerd.

Oogmetingen

Bij Eussen Optiek in Valkenburg zijn de maatregelen genomen om op een verantwoorde manier oogmetingen uit te voeren. De instrumenten worden extra gereinigd en we houden gepaste afstand.

Wilt u een oogmeting laten doen, belt u ons dan voor een afspraak. Zo hebben wij alle tijd voor u en kunnen we de extra maatregelen die we moeten treffen goed voorbereiden.

Contactlenzen

Het aanmeten van contactlenzen is weer mogelijk. Uiteraard hebben we ook hier de nodige maatregelen getroffen. Bij contactlenzen is hygiëne altijd belangrijk, wij wijzen daar dan ook altijd op. In deze tijd is het nog meer zichtbaar hoe wij te werk gaan om uw en onze gezondheid te waarborgen.

Voor contactlenscontroles kunt u ook weer bij Pierre Eussen terecht. Een contactlenscontrole is noodzakelijk om op een veilige en verantwoorde manier contactlenzen te kunnen blijven dragen. Stelt u toch liever de controle nog even uit, dan kunnen wij de contactlenzen ook voor u bestellen en indien gewenst opsturen naar uw huisadres. U kunt de contactlenzen en vloeistoffen telefonisch bij onze winkel in Valkenburg bestellen. We zijn ook partner van LensOnline, u kunt uw vertrouwde contactlenzen ook daar bestellen.

Wilt u een contactlenscontrole of nieuwe lenzen laten aanmeten, belt u ons dan even voor een afspraak. Zo hebben wij alle tijd voor u en kunnen we de extra maatregelen die we moeten treffen goed voorbereiden.

Brillen en zonnebrillen

Gelukkig kunnen we weer volop mooie brillen verkopen, maar ook zonnebrillen. Zeker met het mooie weer is een zonnebril een goede aanschaf. Wij assisteren u graag bij het zoeken en passen, zodat wij de monturen goed kunnen reinigen. Ook het uitzoeken van brillen en zonnebrillen kan op afspraak, maar hoeft niet.

Regels voor bezoek

Wilt u Eussen Optiek Valkenburg bezoeken, neemt u dan de volgende regels in acht.

  • Heeft u gezondheidsklachten (hoesten, neusverkoudheid en/of koorts) bel dan gerust om de afspraak te verzetten.
    Voelt u niet bezwaard als dat vlak voor de afspraak is.
  • Onze medewerkers leggen u het veiligheidsprotocol uit. Graag vragen wij u om goed op te letten tijdens deze uitleg.
  • We vragen om 1,5 meter afstand te bewaren in de winkel, zowel van ons als van andere klanten.
  • We kunnen maximaal 4 personen toestaan in onze winkel om de 1,5 meter afstand te kunnen aanhouden.
  • Uiteraard zijn er desinfectiemiddelen beschikbaar voor klanten en is er altijd gelegenheid om de handen te wassen.
  • Wij kunnen oogmetingen, contactlenscontroles, en contactlensaanmetingen weer volledig uitvoeren.
  • Bij voorkeur werken wij op afspraak.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar afspraken toe.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, twijfelt u over een bezoek of wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons via 043 – 601 0455 of info@eussenoptiek.nl.

Met vriendelijke groet,

Pierre Eussen

Eussen Optiek, uw brillen en contactlensspecialist
L. van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.